Compleet Menu 

 65,00€

Met organisatie, dranken en diensten

 

Menu Prestige

Contacteer ons

Trio van Mini-Glaasjes

Gerookte eendenmagret met sesamolie
Parisienne van tomaat mozzarella met olijfolie en verse basilicum
Tartaar van gerookte zalm met mousse van avocado

Voorgerechten 

Rundscarpaccio met ganzenleverschilfers en truffelolie
Of
Gerookte Schotse zalm huisbereid met grijze garnalen uit de Noordzee
Of
Vis assortiment met coulis van fijne kruiden
Of
Tongfilets gevuld met zeevruchtenmousse et parfum van kervelroom
Of
Schilfers van kalfszwezerik à la Duxelle met paddenstoelen

Hoofdgerecht

Sneetjes eendenmagret barbarie met zoetzure sinaasappel en orangettes
Of
Kalfsnootje met marktgroentjes en knapperige aardappeltjes
Of
Parelhoenfilet met saus van frambozen en bosvruchten, gekonfijte peren met veenbessen, groentenstamppot en gratin dauphinois
Of
Duo van gerookte zalmpastei en scampi’s in Nantua saus

Desserts (te kiezen)

Chocolademousse
Rijstpap met frambozencoulis
Crème brulée
Tarte tatin met kaneelappeltjes
Tiramisu speculaas
Chocolade moelleux
Trio van sorbet, enz …

Prijs voor het Packet

  • Mini-glaasjes, voorgerecht, hoofdschotel en dessert (40€)
  • Aperitief (4€)
  • Vins et softs (9€)
  • Bediening (9€)
  • Tafelschikken , vaat en servetten (2,5€)


Contacteer ons